Verkopen

 

 

ImmoNatie: efficiënte vastgoedmakelaar met straffe service.


ImmoNatie is meer dan zomaar een vastgoedmakelaar.


Wij onderscheiden ons met een laagdrempelig mandaat, een efficiente backoffice, een juiste waardering , een uitgebreid netwerk en dankzij onze goede kennis van de Antwerpse vastgoedmarkt. 


Met een efficiënte service en in zes vlotte stappen loodst ImmoNatie u naar de vlekkeloze en snelle verkoop van uw woning of appartement:

 

 

1. Correct prijsadvies

Na een grondig plaatsbezoek en uitgebreid intake gesprek, bepalen we de correcte waarde van uw vastgoed. Dit eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Het zorgt tevens als eerste kennismaking met onze transparante en efficiënte manier van werken.

2. ImmoNatie stoomt uw vastgoed klaar voor verkoop of verhuur
we zorgen dat alle administratieve handelingen voor uw pand correct worden uitgevoerd, de verzameling van alle verplichte documenten (stedenbouwkundige inlichtingen, kadastraal uittreksel, EPC, elektrisch keuringsattest, bodemattest, watertoets, enz… )

3. ImmoNatie prijst uw vastgoed aan
Professionele foto’s, en commerciële teksten, een publiciteitsbord aan of voor uw gevel, publicatie op tal van immo-websites maar ook alternatieve manieren van publiciteit zoals geschreven pers of sociale media campagnes worden geïntegreerd in de communicatie voor uw pand.
Intern beschikken we tevens over een uitgebreide en recente database van mensen die actief op zoek zijn naar een nieuw eigendom. Deze worden eveneens gecontacteerd met uitgebreide informatie over uw specifiek pand.

4. ImmoNatie toont uw vastgoed aan geïnteresseerden
ImmoNatie neemt alle communicatie via mail of telefoon op zich, maakt alle afspraken en plant de bezoeken met potentiële kopers in. Daarna verwelkomen we de potentiële kopers met een persoonlijke rondleiding door uw woning.

5. ImmoNatie volgt het verkoopproces of verhuurproces op de voet
We volgen alle bezoeken actief. Zo contacteren we alle geïnteresseerde bezoekers nadien.
Met hun feedback en dankzij onze efficiënte backoffice, volgen we verkoop- of verhuurprocessen op de voet.
Wij kiezen voor transparantie, u beschikt over de mogelijkheid om het proces te volgen 24u/24u – 7d/7d.

6. ImmoNatie sluit een waterdichte deal
U vertrouwt op uw vastgoedmakelaar voor juridisch betrouwbaar documenten en u rekent op zijn ervaring in aanloop naar het compromis en de verkoopakte of het verhuurcontract